Investeer in een ventilatiesysteem voor uw school

Specialist in binnenklimaat
Praktische en betaalbare oplossingen
Energie zuinige oplossingen

Ventilatiesysteem school

Een goed werkend ventilatiesysteem op uw school brengt vele voordelen met zich mee. Kies daarom voor de praktische én betaalbare oplossingen van Easyven uit Oudewater, nabij Gouda. Wij beschikken over jarenlange ervaring met binnenklimaat en doen wat we beloven. Hierdoor weet u dat u kiest voor kwalitatief hoogwaardige systemen voor de ventilatie in het klaslokaal. Wij zorgen ervoor dat alle scholen voldoen aan de ventilatie-eisen, zoals omschreven in het Bouwbesluit.

Lees ook over onze andere systemen

Het belang van een ventilatiesysteem op uw school

Uit onderzoek blijkt dat op tachtig procent van de scholen in Nederland de luchtkwaliteit te wensen overlaat. Leerlingen en medewerkers hebben veelal last van kou en tocht. Een slechte luchtkwaliteit draagt bij aan een verhoogd ziekteverzuim én verminderde leerprestaties. Dit is een probleem; de jongeren zijn immers de volwassenen van de toekomst, waardoor het belangrijk is dat zij zich goed kunnen concentreren. Een goed werkende ventilatie is daarom van groot belang in ieder klaslokaal. Zo kunnen de leerlingen goed werken aan hun toekomst en gaan hun prestaties aanzienlijk vooruit.

Onze systemen zorgen ervoor dat scholen voldoen aan de ventilatie-eisen

Om de luchtkwaliteit optimaal te houden en te voldoen aan de ventilatie-eisen voor scholen, kiest u voor de EasyVen EasyMix (EM). Dit systeem maakt het mogelijk om het klaslokaal – indien nodig – te verwarmen. De EasyVen EasyMix (EM) zorgt voor ventilatie met warmteterugwinning. Zodra de luchtkwaliteit verminderd wordt het ventilatiesysteem gewaarschuwd door de CO2-sensor, waarna het luchtventilatiesysteem automatisch wordt ingeschakeld. De volledig gescheiden luchtstromen en het rendement van minimaal negentig procent van het Easyven WarmteTerugWin systeem (WTW) maken dit een zeer efficiënt systeem voor ventilatie; daarom kiest u voor dit ventilatiesysteem in uw school.

Kies voor de juiste ventilatie in het klaslokaal

Naast de EasyVen EasyMix (EM) bieden wij meerdere systemen waarmee u voldoet aan de ventilatie-eisen voor scholen. Wilt u meer weten over onze oplossingen of wenst u advies over het passende ventilatiesysteem voor uw school? Bel of mail ons gerust; wij zijn te bereiken via 085 070 31 08 en via info@easyven.nl. Laat ons de juiste ventilatie in het klaslokaal verzorgen.

Download onze brochures

Wilt u ook uw kantoor of klaslokaal verfrissen met schone lucht?

Tel: 085 070 31 08