Het belang van het Bouwbesluit en ventilatie-eisen

Specialist in binnenklimaat
Praktische en betaalbare oplossingen
Energie zuinige oplossingen

Bouwbesluit ventilatie-eisen

In het Bouwbesluit staan de ventilatie-eisen precies omschreven. Het Bouwbesluit is een verzameling voor technische en andere voorschriften waarmee rekening moet worden gehouden tijdens de bouw van onder andere woningen, kantoorgebouwen, scholen en winkels. Het Bouwbesluit wordt regelmatig geüpdatet, waardoor bestaande bouw soms aanpassingen moet treffen om aan de ventilatie-eisen te voldoen. Easyven uit Oudewater, nabij Gouda, heeft veel kennis van het Bouwbesluit en zorgt ervoor dat uw gebouw aan de ventilatie-eisen voldoet, zodat alle bezoekers in het pand genieten van schone en frisse lucht.

Lees ook over onze andere systemen

De voordelen van de in het Bouwbesluit opgestelde ventilatie-eisen

Om aan de ventilatie-eisen van het Bouwbesluit te voldoen, is het belangrijk dat u kiest voor een goed luchtventilatiesysteem. Wij bieden diverse praktische en betaalbare oplossingen, waaronder:

  • De EasyVen Ventilatiebox (VB);
  • De EasyVen Gezonder School Klimaat (GSK);
  • De EasyVen EasyMix (EM);
  • De EasyVen WTW-Horizontaal (EWH);
  • De EasyVen WTW-Verticaal (EWV).

Deze systemen dragen bij aan een gezonde lucht op scholen, kantoren en andere gebouwen waar veel mensen een langere tijd samen in een ruimte zitten. Met een CO2-ventilatiesysteem verbetert u de luchtkwaliteit én zorgt u ervoor dat u voldoet aan de ventilatie-eisen zoals omschreven in het Bouwbesluit. Een gezonde lucht brengt op zijn beurt vele voordelen met zich mee, zoals een beter concentratievermogen en minder ziekteverzuim.

Laat u voorzien van gedegen advies

Zo ziet u, het laten installeren van een goed werkend ventilatiesysteem op uw school of kantoor brengt vele voordelen met zich mee. Wilt u er ook voor zorgen dat uw gebouw voldoet aan de ventilatie-eisen zoals omschreven in het Bouwbesluit? Neem dan contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met binnenklimaat en voorzien u graag van gedegen advies over onze diverse ventilatiesystemen. Bel hiervoor naar 085 070 31 08 of stuur een e-mail naar info@easyven.nl.

Download onze brochures

Wilt u ook uw kantoor of klaslokaal verfrissen met schone lucht?

Tel: 085 070 31 08