Het belang van goede ventilatie op kantoor

Specialist in binnenklimaat
Praktische en betaalbare oplossingen
Energie zuinige oplossingen

Ventilatie kantoor

Een goede ventilatie is van groot belang voor ieder kantoor. Dit is namelijk een ruimte waar veel mensen voor een lange tijd samen aan het werk zijn. U herkent het misschien zelf ook; als u net het kantoor binnenkomt voelt alles heel fris, maar hoe meer mensen binnen zijn, hoe meer de luchtkwaliteit achteruitgaat. Kiezen voor luchtverversing door een van de praktische én betaalbare oplossingen van Easyven uit Oudewater, nabij Gouda, is daarom van groot belang voor ieder kantoor.

Lees ook over onze andere systemen

Kies een passende ventilatie en luchtverversing voor uw kantoor

Luchtverversing en een goede ventilatie op kantoor zorgen voor een verbetering van het concentratievermogen én dragen bij aan de vermindering van ziekteverzuim. In ons assortiment vindt u daarom diverse oplossingen, zoals:

  • De EasyVen Ventilatiebox (VB);
  • De EasyVen Gezonder School Klimaat (GSK);
  • De EasyVen EasyMix (EM);
  • De EasyVen WTW-Horizontaal (EWH);
  • De EasyVen WTW-Verticaal (EWV).

Deze systemen hebben ieder een eigen werking. Zo zorgt de EasyVen EasyMix (EM) voor ventilatie met warmteterugwinning en kunt u rekenen op de EasyVen Gezonder School Klimaat (GSK) voor een verbetering van de luchtkwaliteit in klaslokalen door middel van schoolventilatie.

Laat ons het ventilatiesysteem installeren

Kies voor onze praktische en betaalbare oplossingen voor luchtverversing en ventilatie in uw kantoor. Wij installeren bovengenoemde systemen graag voor u op locatie; wij beschikken immers over vele jaren ervaring met binnenklimaat.

Zo weet u dat alles naar behoren werkt en de luchtverversing in uw kantoor optimale resultaten oplevert. Wilt u meer informatie over onze systemen of heeft u vragen? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons via 085 070 31 08 en via info@easyven.nl.

Download onze brochures

Wilt u ook uw kantoor of klaslokaal verfrissen met schone lucht?

Tel: 085 070 31 08