CO2-ventilatiesysteem

Specialist in binnenklimaat
Praktische en betaalbare oplossingen
Energie zuinige oplossingen

CO2-ventilatiesysteem

Met een CO2-ventilatiesysteem zorgt u voor een schone en frisse lucht in uw school, kantoor of andere omgeving. Easyven uit Oudewater, in de regio van Gouda, helpt u graag verder en adviseert u over het passende systeem voor CO2-gestuurde ventilatie in uw pand. Doordat wij diverse oplossingen aanbieden die niet alleen zeer praktisch maar ook betaalbaar zijn, zijn vele klanten u voorgegaan. Ervaar ook de mogelijkheden van ons kwalitatief hoogwaardig CO2-ventilatiesysteem.

Lees ook over onze andere systemen

Wat is een CO2-ventilatiesysteem?

Een CO2-ventilatiesysteem heeft een zeer positief effect op het welzijn van de aanwezigen in een ruimte. CO2-gestuurde ventilatie draagt namelijk bij aan het comfort, de gezondheid én het concentratievermogen van mensen. Hierdoor, en door de ventilatie-eisen zoals omschreven in het Bouwbesluit, kiezen steeds meer kantoren en scholen voor CO2-ventilatie. Het mooie aan een ventilatie met CO2-regeling is dat u er totaal geen omkijken naar heeft. Een CO2-ventilatiesysteem beschikt namelijk over een sensor die aangeeft dat er een teveel aan koolstofdioxide (CO2) in de lucht zit. Er wordt daarom ook wel gesproken over ventilatie met een CO2-regeling. Er wordt namelijk frisse buitenlucht naar binnen gebracht, waardoor u op een fijne manier kan blijven werken.

De werking van CO2-gestuurde ventilatie

Nu u heeft ontdekt hoe eenvoudig en praktisch CO2-gestuurde ventilatie is, vertellen we u graag meer over onze praktische én betaalbare oplossingen. Ons assortiment bestaat uit diverse systemen die zorgen voor CO2-gestuurde ventilatie, waaronder:

  • De EasyVen Ventilatiebox (VB);
  • De EasyVen Gezonder School Klimaat (GSK);
  • De EasyVen EasyMix (EM);
  • De EasyVen WTW-Horizontaal (EWH);
  • De EasyVen WTW-Verticaal (EWV).

U kunt zelfs kiezen voor decentrale ventilatie in plaats van een volledig CO2-ventilatiesysteem. Dit is dé perfecte oplossing als u één ruimte wilt ventileren; er hoeft namelijk geen compleet kanalensysteem aangelegd te worden.

Als u voor deze vorm van CO2-ventilatie combineert met de EasyVen EasyMix (EM), dan profiteert u van ventilatie met warmteterugwinning. Ook hier geniet u van ventilatie met een CO2-regeling, waardoor u er geen omkijken naar heeft.

Laat de CO2-ventilatie door ons installeren

Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring met binnenklimaat en we doen wat we beloven, kunt u bij ons terecht voor een correcte installatie van uw CO2-ventilatie. Heeft u interesse in ventilatie met een CO2-regeling of wilt u meer informatie over deze manier van luchtverversing? Neem dan gerust eens contact met ons op en bel naar 085 070 31 08 of stuur een e-mail naar info@easyven.nl. Bekijk onze lijst met referenties om te zien wie u allemaal voor zijn gegaan.

Download onze brochures

Wilt u ook uw kantoor of klaslokaal verfrissen met schone lucht?

Tel: 085 070 31 08