Schoolventilatie

Specialist in binnenklimaat
Praktische en betaalbare oplossingen
Energie zuinige oplossingen

Schoolventilatie

Investeren in schoolventilatie is zeer belangrijk. Uit een grootschalig onderzoek van het RIVM onder Nederlandse scholen blijkt namelijk dat 72% van de door hen bezochte schoolgebouwen niet voldoen aan de bestaande normen voor frisse lucht op scholen. Veel leerlingen en medewerkers op deze scholen zijn niet tevreden met de luchtkwaliteit; de meest gehoorde klachten zijn kou en tocht. Bij Easyven uit Oudewater, in de regio van Gouda, kunnen scholen daarom terecht voor een kwalitatief hoogstaand verwarmingssysteem.

Lees ook over onze andere systemen

Het belang van een goede schoolventilatie

Wij hebben zelf een onderzoek uitgevoerd op een basisschool in De Meern. Het is duidelijk te zien dat de CO2-concentratie in de lucht aanzienlijk werd verlaagd bij het inzetten van onze systemen voor schoolventilatie. Een vermindering van de luchtkwaliteit op scholen, zoals een teveel aan CO2 in de lucht, zorgt voor meer ziekteverzuim, zowel onder leerlingen als onder medewerkers. Het is daarom belangrijk dat scholen investeren in een verwarmingssysteem, zodat de luchtkwaliteit vooruitgaat en frisse lucht naar binnen komt. U kunt daarom bij ons terecht voor systemen met het Easyven WarmteTerugWin systeem (WTW).

Diverse systemen voor frisse lucht op scholen

U kiest bij ons uit diverse CO2-ventilatiesystemen die de luchtkwaliteit op scholen aanzienlijk verbeteren. Wij hebben de volgende producten voor schoolventilatie in ons assortiment:

  • De EasyVen Ventilatiebox (VB);
  • De EasyVen Gezonder School Klimaat (GSK);
  • De EasyVen EasyMix (EM);
  • De EasyVen WTW-Horizontaal (EWH);
  • De EasyVen WTW-Verticaal (EWV).

Onze oplossingen zijn CO2-gestuurd en voldoen aan de ventilatie-eisen van het Bouwbesluit. Dit betekent dat deze systemen voor schoolventilatie frisse lucht van buiten de scholen binnenbrengen. Het concentratievermogen en de werk- en leerprestaties van leerlingen en medewerkers wordt daardoor aanzienlijk verhoogd.

Ontdek de voordelen van schoolventilatie

Zo ziet u, een verwarmingssysteem heeft een positief effect op het welzijn van zowel leerlingen als de medewerkers op scholen. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan praktische én betaalbare oplossingen. Doordat wij een ruime ervaring hebben met binnenklimaat en we doen wat we beloven, kunt u rekenen op kwaliteit van de bovenste plank. Wilt u meer weten over het inzetten van een verwarmingssysteem op scholen? Bel dan naar 085 070 31 08 of stuur een e-mail naar info@easyven.nl. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van meer informatie en gedegen advies. Ontdek de voordelen van frisse lucht en een verbetering van de luchtkwaliteit op scholen.

Download onze brochures

Wilt u ook uw kantoor of klaslokaal verfrissen met schone lucht?

Tel: 085 070 31 08