Ventilatie met warmteterugwinning

Specialist in binnenklimaat
Praktische en betaalbare oplossingen
Energie zuinige oplossingen

Ventilatie met warmteterugwinning

Ventilatie met warmteterugwinning is een kosten- en energiebesparend systeem voor het verbeteren van de luchtkwaliteit op scholen, kantoren en andere gebouwen. Easyven uit Oudewater, nabij Gouda, biedt diverse praktische én zeer betaalbare oplossingen welke bijdragen aan de verbetering van het welzijn en de gezondheid van de aanwezigen. Lees snel verder en ontdek waarom een ventilatie met warmteterugwinning dé perfecte oplossing is voor uw situatie.

Lees ook over onze andere systemen

De voordelen van ventilatie met warmteterugwinning

Het Easyven WarmteTerugWin systeem (WTW) biedt vele voordelen voor zowel scholen, kantoren en andere ruimtes waar veel mensen een langere tijd samen doorbrengen. Ventilatie met warmteterugwinning zorgt bijvoorbeeld voor vermindering in de energiekosten en het energieverbruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De aanwezige luchtstromen worden namelijk – waar mogelijk – opnieuw gebruikt. Zo genieten de aanwezigen van frisse lucht, zonder dat de kosten hoog oplopen. De kosten voor het Easyven WarmteTerugWin systeem (WTW) worden dan ook snel terugverdiend. Een ander groot voordeel is dat de ventilatie met warmteterugwinning decentraal aan te sturen is. Dit houdt in dat de ventilatie van diverse ruimtes afzonderlijk kan worden geregeld. Dit systeem maakt het dan ook mogelijk om doelgericht te ventileren, wat ook scheelt in de energiekosten. Decentrale ventilatie behoeft ook geen ventilatiekanalen, wat wel het geval is bij centrale CO2-ventilatiesystemen.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van CO2-ventilatiesystemen op scholen of andere gebouwen? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Bel naar 085 070 31 08 of stuur een e-mail naar info@easyven.nl. Samen zoeken we een passende oplossing voor uw situatie.

Aangezien wij jarenlange ervaring hebben met binnenklimaat én doen wat we beloven, garanderen wij dat we altijd een oplossing in huis hebben. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor ventilatie met warmteterugwinning.

Download onze brochures

Wilt u ook uw kantoor of klaslokaal verfrissen met schone lucht?

Tel: 085 070 31 08