Decentrale ventilatie

Specialist in binnenklimaat
Praktische en betaalbare oplossingen
Energie zuinige oplossingen

Decentrale ventilatie

Bij Easyven uit Oudewater, nabij Gouda, zit u goed voor de aanschaf van systemen voor decentrale ventilatie. Wij beschikken over jarenlange ervaring met binnenklimaat en we doen wat we beloven. Hierdoor kunt u rekenen op kwaliteitssystemen die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens betaalbaar. We zoeken samen naar de perfecte oplossing voor uw situatie.

Lees ook over onze andere systemen

De voordelen van decentrale ventilatie

Decentrale ventilatie is vooral handig wanneer meerdere ruimtes in uw gebouw maar af en toe gebruikt worden, zoals een vergaderzaal in uw kantoorpand. Het is niet nodig om deze ruimtes continu te ventileren als er niemand aanwezig is. Met decentrale ventilatie slaat u twee vliegen in een klap: dit systeem maakt het mogelijk om diverse ruimtes afgezonderd van elkaar te ventileren, wat kosten bespaard én ook nog eens goed is voor het milieu. Door het installatiegemak is decentrale ventilatie een perfecte oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Er hoeven geen ventilatiekanalen te worden aangelegd, in tegenstelling tot centrale ventilatiesystemen.

Neem contact met ons op voor gedegen advies

Zo ziet u, decentrale ventilatie brengt vele voordelen met zich mee. Denkt u dat dit een passende oplossing is voor uw situatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 085 070 31 08 of door een e-mail te sturen naar info@easyven.nl.

Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze CO2-ventilatiesystemen en voorzien u, indien gewenst, van advies op maat.

Download onze brochures

Wilt u ook uw kantoor of klaslokaal verfrissen met schone lucht?

Tel: 085 070 31 08