CO2-ventilatiesysteem school

Specialist in binnenklimaat
Praktische en betaalbare oplossingen
Energie zuinige oplossingen

CO2-ventilatiesysteem school

Een CO2-ventilatiesysteem op uw school is belangrijk voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in een ruimte. U heeft het zelf waarschijnlijk meegemaakt: hoe meer mensen zich in een ruimte bevinden, hoe minder schoon de lucht voelt. Dit werkt averechts op de productiviteit van zowel leerlingen als medewerkers. U kunt bij Easyven uit Oudewater, nabij Gouda, daarom terecht voor een goede CO2-ventilatie speciaal voor scholen én de installatie ervan. Zo zorgt u voor een schone, frisse en gezonde omgeving.

Lees ook over onze andere systemen

De voordelen van een goed werkend CO2-ventilatiesysteem op uw school

Uit onderzoek blijkt dat het inzetten van CO2-ventilatie op scholen een positief effect heeft op ziekteverzuim, zowel onder scholieren als onder medewerkers. Mede hierdoor moet bestaande bouw volgens het Bouwbesluit voldoen aan een aantal strengere eisen voor zowel de luchtkwaliteit als ventilatie. Zo wordt de ventilatiecapaciteit niet meer gemeten per vierkante meter, maar per aantal aanwezigen in de ruimte. Een goed werkend CO2-ventilatiesysteem op school draagt niet alleen bij aan de gezondheid, maar ook aan het concentratievermogen van de leerlingen en de medewerkers. Wist u dat een gezond binnenklimaat de productiviteit van leerlingen en werknemers tot wel 15% verhoogt?

Diverse oplossingen voor schone lucht in uw schoolgebouw

Als u alle voordelen van frisse lucht op scholen optelt, dan is de keuze voor een CO2-ventilatiesysteem op uw school snel gemaakt. U kiest bij ons voor praktische en betaalbare oplossingen voor een goed werkende CO2-ventilatie op scholen, waaronder:

  • De EasyVen Ventilatiebox (VB);
  • De EasyVen Gezonder School Klimaat (GSK);
  • De EasyVen EasyMix (EM);
  • De EasyVen WTW-Horizontaal (EWH);
  • De EasyVen WTW-Verticaal (EWV).

Ontvang meer informatie over onze producten voor CO2-ventilatie op scholen

Uiteraard staan wij voor u klaar om u telefonisch of via de mail meer te vertellen over een goed werkend CO2-ventilatiesysteem op uw school en de voordelen ervan. Bel hiervoor naar 085 070 31 08 of stuur een e-mail naar info@easyven.nl. Onze deskundige werknemers beantwoorden uw vragen en voorzien u desgewenst van gedegen advies over onze ventilatiesystemen en verwarmingsoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Download onze brochures

Wilt u ook uw kantoor of klaslokaal verfrissen met schone lucht?

Tel: 085 070 31 08